КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Шипинецький ліцей Кіцманської міської ради Чернівецького району Чернівецької області
Головна > Новини > Проєкт "Коло підтримки "Як ти?". Тренінг "Самооцінка та самоцінність"
НОВИНИ

Проєкт "Коло підтримки "Як ти?". Тренінг "Самооцінка та самоцінність"

01-03-2024, 09:41

🔗Сьогодні для усіх українців питання ,,Ти як?" звучить як найбільший прояв турботи🤗, любові🩷, співпереживань🫶.
🔗Ментальне здоров’я — універсальне право людини. Це не лише відсутність розладів😵‍💫. Це внутрішні ресурси для того, аби жити життя☺️. Реалізувати свої здібності. Працювати.👨‍⚕️👨‍🔧Навчатися👨‍🏫👩‍🏫. Піклуватися про інших👩‍❤️‍💋‍👨, не забуваючи і про себе🧏‍♀️.
🔗1 березня практичним психологом Людмилою Василівною Михайлик був проведений тренінг з учнями 6 класу  Шипинецького ліцею з визначення рівня власної  самооцінки.  Психологічний  тренінг був спрямований  на розвиток в учнів  самопізнання з метою  подальшого самовдосконалення  рівня самооцінки та впевненості в собі, активізації мотивації до успіху за допомогою ефективних практичних вправ, які можна відразу втілити в життя,  розуміння життєвих цілей, усвідомлення труднощів, активізацію навичок самоаналізу, рефлексії та подолання можливих психологічних бар’єрів, які заважають повноцінному самовираженню та саморозвитку.

Адже, усвідомлення власного «Я» та розвиток самооцінки особистості є завжди актуальними для людини, яка хоче досягти у житті успіху. У наш час актуальність високої самооцінки учнівської молоді  велика,  саме вона має важливе значення для успішної навчальної діяльності, вибору життєвого шляху та власного ставлення до дійсності, сприяє кар’єрному росту, є вирішальною у спілкуванні з людьми та формуванні  життєвої позиції молодої  людини. Учні мали можливість ознайомитися з технікою формування  самооцінки  та  методами позитивного мислення, технікою «я впевнена/ий в собі». 

 

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →