КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Шипинецький ліцей Кіцманської міської ради Чернівецького району Чернівецької області
Головна > Новини > Ми пам'ятаємо ваш подвиг
НОВИНИ

Ми пам'ятаємо ваш подвиг

20-02-2024, 09:04

Сьогодні ми вшановуємо пам'ять героїв Небесної Сотні,🥹 хто віддали свої життя за нашу свободу і незалежність. Ці мужні люди стали символом боротьби за справедливість і демократію у нашій країні.
Кожен з нас має обов'язок не забувати їхню величну жертву і боротися за цінності, які вони вклали в наші серця. Вони були й залишаються прикладом мужності, незламності і любові до своєї Батьківщини.
Нехай кожен з нас згадає їхні імена і усвідомить, що їхні сни про справедливу, процвітаючу і мирну Україну ще не здійснилися. Ми маємо продовжити їхню боротьбу, доки кожен громадянин нашої країни не зможе жити в безпеці, достатку і свободі.
Сьогодні ми стоїмо плечима до плеча, згуртовані волею перемогти. І нехай наше об'єднання буде непохитним, а сила нашої спільності стане неодмінним чинником у вдосконаленні нашої країни.
Герої Небесної Сотні, ми вам вдячні за вашу незламність, відвагу і готовність жертвувати все заради свободи України. Вашім простим до істини ідеалам, ми будемо прислухатися і ніколи не зрадимо вашу спадщину.
Нехай ваша пам'ять буде назавжди з нами, а ваша жертва ніколи не пройде марно. І нехай наші дії завжди будуть підслідуванням вашого прикладу.
З метою вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні учні нашого ліцею  долучитись до Всесвітньої тихої акції «Ангели пам’яті». А також, 6 клас разом із класним керівником, провели шкільну лінійку-реквієм «Герої не вмирають».

          Сьогодні ми пам'ятаємо, завтра ми продовжимо боротьбу, і разом ми здобудемо перемогу!

  www.facebook.com/share/p/CUxZdhMVdArgRwwy/

www.facebook.com/share/v/STpWe1VHDuGsH8zM/

www.facebook.com/share/v/9ksw4QrTBDp6x7fB/

www.facebook.com/share/v/eXqGWBXid7veEr6Y/

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →